top of page

Zlatá zimní hra

Venkovní novoroční hledačka (6.1. - 3.2. 2024)


Naši vážení a milí příznivci, vítáme Vás v novém roce a přejeme Vám jen to nejlepší! Těšíme se, co všechno spolu s Vámi letos zažijeme.  A abychom neztráceli čas, máme tu pro Vás hned malou zábavičku s názvem ZLATÁ ZIMNÍ HRA.

Po Silvestru se nám rozutekla rodinka zlatých prasátek. Každou lednovou sobotu nám můžete pomoci jedno z prasátek najít. A protože to nejsou ledajaká prasátka, mají u sebe vždy malý kousek skládačky. Poslední dílek můžete nalézt v sobotu 3. února a až pak se těšit na soutěžní otázku související se skládankou. Hra probíhá výhradně na našem Facebooku.

Pomůžete nám najít naše prasátka?



Jak na hru?

Zlatá zimní hra startuje od soboty 6. ledna. Každou sobotu ráno zveřejníme pouze na našem facebooku rýmovanou hádanku. Pokud se Vám podaří vyluštit řešení, zjistíte, kde se nachází jedno z našich zlatých prasátek. Vydejte se na místo a prasátko najděte. U prasátka bude obálka s dílky skládačky. Aby si zahrálo co nejvíce lidí, vezměte si vždy pouze po jednom dílku. Pokud by se na někoho nedostalo, je možnost stáhnout si dílek skládačky prostřednictvím přiloženého QR kódu. Až 3. února najdete poslední prasátko a poslední dílek skládačky, vyčkejte na soutěžní otázku. Stejně jako vloni bude soutěžní otázka zveřejněna až v určitý čas. Rodinka Chrochtálkova má 5 členů, a proto v této hře bude odměněno prvních 5 správně hádajících soutěžících.

To vše Vám samozřejmě budeme průběžně sdělovat pouze na naší facebookové stránce, a proto se vyplatí být našimi fanoušky.




0 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

SmeTu pro rodinu - festival pro celou rodinu!!!

25.5.2024 od 14,00 do 23,00 v zahradě Muzea Českého lesa v Tachově Jako každý rok, je na co se těšit - koncerty, divadlo, tvořivé dílny, stánky, občerstvení a další doprovodný program... Sledujte nás

bottom of page