top of page

Po Stopách zajíčka Cecila

Aktualizováno: 5. 4. 2023

Opět jsme pro vás připravili tématickou Velikonoční venkovní hru. Chcete se o velikonočních zvycích dozvědět více? Od 7.4. do 10.4. se můžete zúčastnit naší velikonoční hry Po stopách zajíčka Cecila, kde se dozvíte nejen více o Velikonocích, ale zahrajete si s dětmi i hry na velikonoční téma. Hra bude volně zdarma přístupná v Tachovské knížecí aleje na minerálku.

Těšíme se na vaši účast



LEGENDA: Zajíček Cecil se svým kamarádem beránkem Čendou se sešli, aby spolu tyto svátky jara oslavili. Pletou spolu pomlázku, pečou mazance a samozřejmě i malují vajíčka. Vloni se také vsadili, kdo se naučí hezčí velikonoční koledu a komu dříve vyroste osení.


Chcete se k nim přidat a dozvědět se o velikonočních zvycích a tradicích něco víc? Procvičit nejen hlavičky, ale i ruce a nohy? Vyrazte s námi na cestu s 11 úkoly, a kdo bude šikovný, odměna ho nemine!


DOŠLI JSTE AŽ NA KONEC? STÁHNĚTE SI DIPLOM:-)


Diplom Cecil (1)
.pdf
Stáhnout PDF • 247KB







JAK HRÁT: Po cestě najdete 11 stanovišť. Na každém stanovišti se seznámíte s vybraným velikonočním zvykem či tradicí a také je tam pro vás připravený úkol.

163 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

SmeTu pro rodinu - festival pro celou rodinu!!!

25.5.2024 od 14,00 do 23,00 v zahradě Muzea Českého lesa v Tachově Jako každý rok, je na co se těšit - koncerty, divadlo, tvořivé dílny, stánky, občerstvení a další doprovodný program... Sledujte nás

bottom of page