top of page

Návrat Vlastimila Pěničky



Představujeme Vám první venkovní únikovou hru v Tachově. Příběh je inspirován skutečnými událostmi a Tachovskými legendami. Pomůžete nepokojné duši najít posmrtný klid? Duch nešťastníka se vrací do Tachova, na místo, kde se kdysi dopustil zlého činu, který se teď snaží odčinit.


Hra je vhodná pro jednotlivce, rodiny, přátelé i teambuldingy. Věkové rozmezí hráčů doporučujeme mezi 10 a 99 rokem.


Až dvě hodiny zábavných hádanek, rébusů a úkolů si můžete zakoupit za 100 Kč. Po zakoupení získáte unikátní QR kód, který Vám hru odemkne. Kód lze zakoupit v Informačním centru v Tachově, v Muzeu Českého lesa, nebo v Herně RC KATka.


Návod, jak hru stáhnout do mobilu si můžete prohlédnout ve videu.




POZOR SOUTĚŽ!

Jednotlivé úkoly jsou bodově ohodnoceny. Do 28.2. probíhá soutěž o nejvyšší dosažené skóre. Pošlete nám do zpráv na náš Facebook @spolekSmeTu fotovzpomínku se svým skóre. Fotovzpomínku získáte po hodnocení na konci hry. V případě stejného dosažení více výsledků, budeme vítěze losovat. Losování proběhne v sobotu 5.3.2022.

Zasláním své fotovzpomínku bude odesílatel zařazen do soutěže. Svým zařazením zároveň souhlasí se zveřejněním.

Vítěz získá… překvapení. 🙂

55 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

SmeTu pro rodinu - festival pro celou rodinu!!!

25.5.2024 od 14,00 do 23,00 v zahradě Muzea Českého lesa v Tachově Jako každý rok, je na co se těšit - koncerty, divadlo, tvořivé dílny, stánky, občerstvení a další doprovodný program... Sledujte nás

bottom of page