top of page

Namalovali SmeTu hry

Aktualizováno: 23. 3. 2022



Namalovali jsme celkem tři velké herní prvky permanentními barvami. Jedná se konkrétně o dráhu pro dva účastníky (panák, přeskok, ruce-nohy, slalom, běh), bludiště a draka. Tyto atrakce jsou umístěny na oblíbené výletní trase na rozhlednu Vysoká u piknikoviště.

Malování se aktivně zúčastnilo ve dnech 18. a 19. 6. celkem 6 dospělých a 10 dětí. Doufáme, že se vám naše hry budou líbit:-)

Obrovské poděkování patří @Martina Váchová z firmy Barvy laky, která nám DAROVALA BARVY pro naše tvoření. Dále děkujeme všem dětem, které nám s malováním pomáhaly. Akce byla podpořena v programu @Dobro-druzi @Nadace Via #dobrodruznemikrogranty #dobrodruzi.


Díky Vám jsme se do toho mohli pustit. Moc, moc děkujeme.





Během podzimu bohužel barvy stihly vyblednout a některé prvky potřebovaly nutně opravit. Díky finanční podpoře MAS Zlatá cesta, o.p.s. jsme hry 17. listopadu 2021 revitalizovali. Nic nevydrží věčně, počítáme s pravidelnou údržbou, další oprava proběhne na jaře 2022.












35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

SmeTu pro rodinu - festival pro celou rodinu!!!

25.5.2024 od 14,00 do 23,00 v zahradě Muzea Českého lesa v Tachově Jako každý rok, je na co se těšit - koncerty, divadlo, tvořivé dílny, stánky, občerstvení a další doprovodný program... Sledujte nás

bottom of page